Berlingske virksomheder
Overraskende prisfald kan gøre elbiler billigere
3/21/2023Vigtige ingredienser i elbilbatterier er faldet betydeligt i pris siden årsskiftet.
Uenighed om genåbning af svenske atomkraftreaktorer
3/21/2023Den svenske regering og støttepartiet Sverigedemokraterna er i splid om, hvorvidt to lukkede reaktorer på Ringhals kan startes igen og bidrage til elproduktionen.
Kendt iværksætters redningsaktion fejler på tre punkter – mangler omfattende dokumentation for påståede indtægter
3/21/2023Et halvt års kamp med myndighederne har nået sit foreløbige punktum for det omstridte techselskab CanopyLAB A/S. Selskabet er endegyldigt sendt til tvangsopløsning, og nu kan Berlingske fortælle om detaljerne fra det rodede redningsforsøg.
Headhuntere oversvømmes med jobansøgninger fra nervøse Credit Suisse-ansatte
3/21/2023Frygten for en kæmpe sparerunde oven på UBS' overtagelse af den schweiziske bank har udløst en strøm af jobansøgninger fra de ansatte.
Louise endte i underskud efter optræden i »Løvens Hule« – nu smider rig far penge i virksomheden
3/20/2023Det populære smykkebrand IX Studios havnede i navnestrid med Kongehuset, og det kostede dyrt. Nu har ny investor udskrevet en meget stor check.
Bankchefen havde »verdens cooleste bankjob«. Så kom krakket. Nu går han rundt i flip-flopsandaler på Hawaii
3/20/2023Greg Becker var topchefen i den krakkede Silicon Valley Bank, der til det sidste forsøgte at mane kunderne til ro, mens han selv solgte sine aktier. Tog han lige så mange risici som den techsektor, han betjente? Var han for overdrevent optimistisk?
Business-update: SAS i heftigt skænderi med flyejer i Japan. Det kan ramme påsketrafikken
3/20/2023Bankuroen får betydning for nogle af boligejerne. Bonusfest er truet af politisk indgreb. Og så er der igen drama i kulissen i SAS. Velkommen til dagens Business-update.
Danske Bank hiver nyt ansigt ind i topledelsen
3/20/2023Den nye chefkontrollør med ansvar for, at alle regler og love overholdes, er hentet internt. Banken udvider dermed sin direktion.
Stort dansk spilfremstød i USA skal tiltrække talent og penge
3/20/202322 danske spilvirksomheder er med på den vigtige spiludviklerkonference i San Francisco i denne uge, og de har kulturministeren med i front for at åbne døre og få den danske milliardomsætning på computer- og mobilspil til at vokse.
»Sønderknust« kendiskok kaster håndklædet i ringen: Efter tab på tab er det slut med Gorm's
3/20/2023Selskabet bag Gorm's med Gorm Wisweh som offentligt ansigt udadtil har kæmpet for livet og på tre år tabt 31,3 millioner kroner. Med en konkursbegæring fra ledelsen selv stopper festen nu helt. Hverken Gorm Wisweh eller direktør Christian Madsen vil stille op til interview.