Computerworld - teknologi
Spilanmeldelse: Et fængede familieforetagende gives nyt kapitel med Rogue Legacy
5/21/2022Det første Rogue Legacy var med til at definere en genre og trods at efterfølgeren ikke er helt lige så kreativ, er her stadig tale om en særdeles fængende oplevelse.
Test: De fleste ergonomiske mus er spild af tid - men denne her fungerer faktisk
5/20/2022Jeg har altid ment at langt de fleste ergonomiske mus er spild af tid og en sikker måde at få ondt i arm og håndled. Men Logitechs Lift kunne faktisk fungere, må jeg erkende efter en uge med den aparte mus.
Udstilling: Data afslører hvad der sker når katastrofen rammer
5/20/2022Fra 20. maj kan man på Louisiana se, hvordan en frivillig og ekstremt grundig gravergruppe bruger data og arkitektoniske metoder til at afdække, hvad der præcis sker under konflikter og katastrofer.
Microsoft søger nyt patent, mens LG allerede er et skridt foran – arbejder på komplet foldbar telefonskærm uden akavet midterlinje
5/20/2022Den næste Surface Duo kan være med en omvendt foldbar skærm, viser et nyt patent, som Microsoft har søgt.
It-administratorer brokker sig: Quick Assist virker ikke ordentligt efter ændringer fra Microsoft
5/20/2022Microsoft seneste ændring af Hurtig Hjælp-værktøjet er frustrerende for administratorer.
Acer annoncerer en sværm af nye pc’er og chromebooks
5/20/2022Acer kommer med en stribe af nye hardwareenheder.
Test: In-ear hovedtelefonen der lukker verden ind, giver faktisk mening
5/19/2022Test: Sonys LinkBuds adskiller sig signifikant fra markedets øvrige true wireless-hovedtelefoner. Både design og konstruktion er bygget efter, at du skal kunne høre dine omgivelser lige så godt som musikken. Spørgsmålet er, om det overhovedet giver mening.
Google åbner splinternyt hovedkvarter - har gentænkt kontorarbejdet fra bunden: Tag med inden for i det innovative byggeri - tegnet af Bjarke Ingels
5/19/2022Efter næsten fem års byggeri slår Google dørene op for sit prangende nye hovedkvarter, Bay View. Det vilde byggeri er tegnet med fleksibilitet i højsædet. Bag det står danske Bjarke Ingels arkitekt-firma, BIG.
Danske virksomheder griber SAP-projekter helt forkert an: Misser de egentlige gevinster
5/19/2022Modernisering af SAP-kernen volder mange danske og nordiske virksomheder problemer. Man går ind til projekter med en forventning om besparelser, men de indfries sjældent, fordi det gribes forkert an. Det er konklusionen i en ny undersøgelse.
Apple klar med fem geniale nyheder: Smart skanner i din iPhone kan hjælpe blinde med at finde rundt
5/18/2022En række nye og smarte funktioner til blandt andet iPhone og Apple Watch kan hjælpe blinde, svagtseende og hørehæmmede i dagligdagen.
Microsoft ændrer i sine opdateringskanaler: Her bør it-professionelle og Windows Insidere være opmærksomme 
5/18/2022Der er en række ændringer på Microsofts forskellige kanaler, og det kan få betydning for, hvilken kanal brugerne bør befinde sig på.
Tom Soderstrom er teknologi-direktør i verdens største cloud-virksomhed: Her er hans otte forudsigelser for det næste årti
5/18/2022"Min hjerne er i skyen, mit hjerte er i rummet," griner teknologi-direktøren, da Computerworld møder ham i Stockholm. Og dette er mantraet for flere af de otte tendenser, som Tom Soderstrom mener tegner hele verdens digitale fremtid. Se dem alle her.
Sikkerhedskopien er ikke længere tilstrækkelig til at beskytte data
5/18/2022Klumme: It-sikkerhed og databeskyttelse på flere forskellige niveauer er et absolut must for at sikre virksomheder og organisationer i dag. Korrekt implementeret giver en god strategi såkaldt cyberresiliens. I klartekst handler det om at få en virksomhed i gang hurtigt efter et cyberangreb.
Efter læk begynder Microsoft nu officielt at udrulle nyt Outlook – se de nye funktioner
5/18/2022Det startede med, at programmet lækkede, og Microsoft advarede mod brugen af den uofficielle version. Nu går Microsoft så i gang med den officielle udgivelse.
Apple frigiver en række nye opdateringer: Forbedrer Apple Cash og podcasts
5/17/2022Så er der endnu engang ny softwareopdatering til dine Apple-produkter.
Pro-russiske hackere forsøgte at forpurre ukrainsk Eurovision-triumf
5/16/2022To pro-russiske hackergrupper forsøgte at angribe Eurovisions it-infrastruktur, da det internationale melodigrandprix løb af stablen i Torino sidste uge, men de italienske myndigheder havde held til at imødegå angrebene.
Apple kan være på vej til at bøje sig for EU-krav: Ny iPhone med USB-C er angiveligt på trapperne
5/16/2022Noget tyder på, at du allerede til næste år kan få en iPhone med USB-C-stik. Dermed kan Apple være på vej til at bøje sig for en række helt nye EU-krav.
Microsoft afslører nye detaljer om fire funktioner til den kommende version af Windows 11
5/16/2022Microsoft er gået over til større årlige opdateringer efter overgangen til Windows 11, og tech-giganten sætter nu fokus på fire af funktionerne til den næste Windows-opdatering – heriblandt stemmestyring.
Ugen i tech: DJI klar med den ultimative mikro-drone: Mini 3 Pro / BMW’s populære X1-SUV kommer som elbil / Sonys forbedrede WH-1000XM5 er ude – bedre på lyd og støjreduktion
5/15/2022Ugen i tech: DJI klar med den ultimative mikro-drone: Mini 3 Pro / BMW’s populære X1-SUV kommer som elbil / Sonys forbedrede WH-1000XM5 er ude – bedre på lyd og støjreduktion
Test: Læderet smyger sig blidt om dine ører med B&O's lækre Portal headset
5/13/2022Computerworld tester: Når gaming og design mødes, er deres kærlighedsbarn som oftest stort, prangende og plastret så fuldt af blinkende lysdioder, at udstyret kan ses fra rummet. Altså indtil B&O besluttede sig for at udgive gaming-headsettet Beoplay Portal.
Microsofts lancerer tre nye sikkerhedstjenester: "Truslerne er vokset med en alarmerende hastighed"
5/12/2022Cybersikkerhed er det område, hvor Microsoft oplever størst vækst, og selskabet kommer nu med en række nye funktioner inden sikkerhedstjenester.
ServiceNow med kæmpe opdateringsbølge: Lancerer tre helt nye løsninger til Now-platformen
5/12/2022Haag, ServiceNow Knowledge 2022: Med tre store nye løsninger til ServiceNows platform, sætter den amerikanske cloud-gigant yderligere turbo på ambitionerne om at blive platformen for platforme.
Google er ude med et knaldtilbud af en telefon – mon den kommer til Danmark?
5/12/2022Google I/O 2022: Google Pixel 6a ligner noget af et kup fra den amerikanske annonce- og søgegigant – spørgsmålet er nu, hvorvidt den styrer mod det danske marked.
Nu løfter Google sløret for sit første smartwatch i snart otte år: Pixel Watch
5/12/2022Google I/O 2022: Google viser sit kommende smart-ur frem i hvad der ligner et yderst minimalistisk og enkelt ydre.