Business internet
Analyse: Mærsk lagde i stilhed kæmpe prestigeprojekt i graven – det skete der bag kulissen
12/2/2022En nær allieret kom ikke Mærsk til undsætning, da det for alvor kneb for den stort opsatte digitale platform Tradelens. Et skjult opgør mellem verdens to største containerrederier kan ligge bag sammenbruddet – et opgør, som har Mærsk-chef Søren Skou på den ene side og Søren Toft, der engang blev spået som den næste chef for det danske rederi, på den anden side.
Afsløring: Jeg siger ja tak til Novo Nordisks antabus mod mad, men …
12/2/2022Medicinalgiganten Novo Nordisk må forholde sig til de etiske udfordringer ved fedmemedicin, hvis alle unge piger nu vil til at sprøjte sig til vægttab.
Business-update: Over en halv million danskere har hentet gratis app – nu begynder den at koste
12/2/2022En direktør fyret for seksuelle krænkelser havde ikke behøvet få millioner med ud af døren. En af Danmarks rigeste kan ikke følge med og vil investere milliarder i logistik. Og manden bag yderst populær app, der før var gratis, vil til at tjene penge på den. Velkommen til dagens Business-update.
Kæmpe overraskelse fra »kongetallet«: Aktier dykker, renter stiger
12/2/2022Analytikerne forventede markant lavere jobvækst. Den kom ikke. Heller ikke denne gang.
Børsbarometer: Hvilken nedtur? Historisk aktieindeks nærmer sig rekordkurs
12/2/2022Mens globale aktiemarkeder er blevet godt og grundigt rundbarberet i 2022, dukker et af verdens mest anerkendte indeks op som et lys i mørket. Det minder på flere måder om det danske C25, som dog slet ikke kan følge med.
Dragør og Frederiksberg skubber afgørende boligtal i vejret. Hovedstaden er hårdest ramt. Tjek din kommune her
12/2/2022Boligmarkedet er gået i stå, mens antallet af boliger til salg fortsætter med at stige. Nu viser en uheldig førsteplads sig i de københavnske kommuner. Du kan selv tjekke, hvor din kommune ligger på listen over boligudbuddet.
Pressede forbrugere holdt på pengene black friday
12/2/2022Prisstigninger og manglende coronarestriktioner har ifølge økonom fået black friday-salget til at dykke.
Midt i skyhøj inflation får mange tusinde danskere en solid ekstra gevinst
12/2/2022Vil du gerne arbejde efter pensionsalderen? I givet fald er der godt nyt med de nye regler, der træder i kraft ved nytår. Modregningen i folkepensionen bliver fjernet, og pensionsselskabet Velliv har regnet på, hvem der får mest ud af det.
Kendt Østerbro-slagter genopstår fra de døde: »Det er en drøm, der går i opfyldelse«
12/2/2022Gourmandiet på Østerbro, der i foråret måtte lukke og slukke, åbner nu igen med ny ejer.
Business-overblik: Efter omstridt hjælpepakke kommer ny ordning – send staten penge
12/2/2022Her er de vigtigste Business-nyheder, som du skal kende til, før du for alvor tager hul på dagen. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være opdateret.